Речник Міноборони не повідомив про двох загиблих

 

У зоні проведення АТО 19 листопада жоден з українських військовослужбовців внаслідок бойових дій не загинув, троє отримали поранення. Про це під час брифінгу в неділю повідомив речник Міністерства оборони з питань антитерористичної операції Олександр Мотузяник.

“За минулу добу в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, троє отримали поранення. Всі вони вже знаходяться в лікарнях і отримують медичну допомогу”, – сказав полковник Мотузяник.

При цьому журналісти та волонтери повідомляють про загибель у Пісках під Донецьком внаслідок мінометного обстрілу Костянтина Шрамка, розвідника 128-ї гірсько-піхотної бригади. Як писала “Новинарня“, його смерть настала після 5-ї години вечора 19 листопада.

Також Мотузяник не згадав про смерть у шпиталі 19-річного бійця Віталія Шостака, який був поранений у живіт в промзоні Авдіївки три тижні тому.

Як повідомляла уранці прес-служба штабу АТО, за минулу добу, 19 листопада, було зафіксовано 36 обстрілів з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку обстріли велися з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї по Широкиному, Красногорівці, Талаківці, Мар’їнці, Водяному, Павлополю. По Широкиному також “працювали” танк і 152-міліметрова артилерія противника.

На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів, зенітних установок та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Кримське, Новозванівку, Оріхове, Новоолександрівку.

На Донецькому – в районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського по наших позиціях ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна