Клімкін: лишається лише формальна частина процедури на шляху до “безвізу”

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявляє, що лишається лише формальна частина процедури на шляху до отримання Україною “безвізу” з ЄС. Про це Клімкін заявив на засіданні ВР у п’ятницю, інформує “Українська правда

“Сьогодні всі три ключові інституції ЄС чітко сказали, що Україна відповідає всім критеріям. Зараз розпочнуться  консультації щодо законодавчої, підкреслю – законодавчої, формальної процедури, яким чином Україна отримає безвізовий режим”, – сказав він.

“Ми маємо консультації між Європарламентом, країнами-членами ЄС, як буде виглядати механізм реагування на міграційні ризики. Як тільки цей механізм буде схвалено, а є ознаки, що дискусія просувається, у нас буде шлях вперед по безвізовому режиму”, – додав він.

Читайте також:
У ЄС назвали час, коли буде введено безвіз для України

ЄС запровадить онлайн-реєстрацію та оплату за безвізовий в’їзд до Шенгену

Рада закликала ЄС невідкладно надати Україні “безвіз”. “Опоблок” проти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна