Янукович подав до суду через нецензурні вислови Луценка під час допиту

 

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов від Віктора Януковича, у якому він просить визнати протиправними рішення Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві про відмову у складанні протоколу про адміністративне правопорушення відносно генпрокурора Юрія Луценка. Про це повідомляє прес-служба суду, передає “Новинарня“.

Зазначається, що Янукович просить зобов’язати Шевченківське відділення поліції у Києві скласти протокол на Луценка та передати матеріали адміністративної справи для розгляду до Шевченківського районного суду міста Києва.

Він вважає, що генпрокурор при виконанні службових обов’язків 18 серпня  під час прес-конференції допустив щодо нього нецензурні висловлювання та здійснив образливе чіпляння.

Читайте також:
В Ощадбанку зберігається понад мільярд доларів Януковича та Азарова

Суд Ростова відмовився допитувати Януковича нібито через брак відеозв’язку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна