Суд Ростова відмовився допитувати Януковича нібито через брак відеозв’язку

 

Совєтський районний суд Ростова-на-Дону (РФ) відмовився проводити допит у режимі відеоконференції екс-президента України Віктора Януковича і колишнього командувача внутрішніх військ України Станіслава Шуляка.
Про це повідомив у п’ятницю, 28 жовтня, помічник голови суду Артур Маслов, повідомляє “Інтерфакс-Юг“.

“Ми отримали судове доручення про проведення допитів Януковича і Шуляка в режимі відеоконференцзв’язку. Однак проведення таких допитів неможливо: в суді відсутня технічна можливість: немає системи відеоконференцзв’язку”, – сказав Маслов.

“Крім того, в судових дорученнях не були зазначені адреси проживання Віктора Януковича та Станіслава Шуляка”, – додав представник суду.

Він уточнив, що відповідь на судове доручення було направлено до Києва.

Раніше Мін’юст РФ направив у Совєтський суд Ростова-на-Дону запит України про допит у режимі відеоконференції Януковича та екс-командувача ВВ Шуляка.

Адвокат Януковича Віталій Сердюк заявляв, що Янукович готовий до допиту по відеозв’язку і наполягає на очній ставці з президентом Петром Порошенком.

Мін’юст України надсилав у Росію запит на допит Януковича кілька разів.

Читайте також:
Мін’юст послав у Росію запит на допит Януковича по відео

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна