У Мар’їнці внаслідок обстрілу поранені двоє волонтерів

 

У місті Мар’їнка Донецької області в результаті обстрілу з боку бойовиків ввечері 12 листопада отримали поранення двоє чоловіків, які представилися волонтерами. Обох доставили до лікарні міста Курахове, повідомило Мар’їнське відділення поліції.

Зазначається, що чоловіки 32 і 23 років отримали осколкові поранення.

“О 22:10 до чергової частини Мар’їнського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні м. Курахове доставлено двох чоловіків. У одного, жителя Мар’їнського району, – мінно-вибухова травма, поранення голови. Другий, волинянин, поранений у стегно”, – йдеться в повідомленні.

Чоловіки представилися волонтерами і розповіли, що отримали поранення, перебуваючи на позиціях Збройних сил України. Постраждалим надають медичну допомогу.

За фактом поранення людей внаслідок обстрілу відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, напередодні внаслідок обстрілу з боку представників незаконних збройних формувань загинув охоронець підприємства в селі Тоненьке у Ясинуватському районі Донецької області. Подію теж було кваліфіковано як терористичний акт.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна