Склав мандат Київради депутат, який назвав Бандеру “нацистським прихвостнем”

 

Депутат Київради від фракції БПП-“Солідарність” Дмитро Гордон склав повноваження депутата. Відповідну заяву він озвучив на засіданні 10 листопада.

“Я складаю з себе депутатські повноваження, про що офіційно інформую виборців і колег”, – сказав Гордон.

“Я третій рік депутат Київради і бачив в цій залі неконструктивну руйнівну поведінку деяких депутатів і фракцій. Не інтереси киян їм передусім, а власні інтереси. Вони сюди прийшли за одним – будь-якою ціною набити собі кишені. Штучні скандали, проплачені активісти і мітинги, підкилимні інтриги, брехня і цинізм – ось арсенал їх дій. Я не маю жодного бажання брати участь у цьому балагані”, – пояснив він своє рішення.

Його слова депутати зустріли оплесками, пише “Українська правда. Київ“.

Нагадаємо, раніше депутат Київської міської ради Дмитро Гордон різко засудив перейменування Московського проспекту на честь “нацистського прихвосня Бандери” та запросив у Київ на гастролі Віллі Токарєва, який перед тим виступав у Криму.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна