У Черкасах мітингувальники проти нового начальника поліції прорвалися в його кабінет

 

Мітингувальники проти призначення Валерія Лютого начальником Нацполіції Черкаської області прорвалися до будівлі главку, але Лютого там не знайшли. Про це повідомляє кореспондент “112 Україна“.

Активісти прорвалися в будівлю Нацполіції, до кабінету голови, однак Валерія Лютого там не було. До активістів вийшов в. о. голови Нацполіції і повідомив, що наказу про призначення Валерія Лютого ще немає.

Як повідомляє видання “Про все“, в мітингу сьогодні вранці беруть участь близько 40 осіб. За словами активіста Романа Ганзевича, сьогодні-завтра очікується приїзд голови Нацполіції України Хатії Деканоїдзе, яка повинна провести переговори з представниками громадських організацій.

Як відомо, у Черкасах 4 листопада представники місцевих організацій “Автомайдану”, “Азова” та “Самооборони” заблокували призначення нового керівника ГУ Національної поліції в області Валерія Лютого, а біля будівлі главку запалили шини та зайшли всередину.

За даними учасників мітингу, Лютий був радником Кернеса і отримав низькі бали за атестацію. Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що думку громадськості візьмуть до уваги.

Читайте також:
Активісти в Черкасах запалили шини і не допустили призначення главою поліції екс-радника Кернеса. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна