Після утилізації Мотороли Захарченко повернувся до кортежно-броньованого формату пересування. ФОТО

 

Після знищення бойовика Арсена Павлова (“Мотороли”) ватажок “ДНР” Олександр Захарченко знову, як і до осені 2015 року, повернувся до кортежно-броньованого формату пересування. Про це пише у “Фейсбуці” блогер-переселенець Олександр Чернов, інформує “Новинарня“.

Як повідомив Чернов, до цього Захарченко часто їздив по Донецьку сам за кермом неброньованого авто, з одним охоронцем, який сидів поряд.

“Радує: адже, смерть любить полохливих!” – написав Чернов, відомий лікар із Єнакієвого.

Також Олександр Чернов розповів, що кортеж Захарченка було помічено у четвер, 3 листопада, в центрі Донецька.
Проїжджаючи по вулиці Артема, кортеж із мінімум шести чорних елітних авто зупинився біля підлітків, які співали під гітару, та перекрив рух у всьому центрі міста.

“З машин неспішно з’явилися головний п*ц Захарченко та віце-прем’єр Трапезников. Поки Трапезников вив для Захарченка під гітару “пісню власного творіння” (про злих хохлів, зрозуміло!), вул. Артема була перекрита, перехід у сторону “сонцеликих” не працював, а орки відганяли на 50+ метрів всіх перехожих (втім, особливо ніхто й не прагнув підійти!), крім 10 дітей, які не встигли ретируватися”, – розповів блогер, додавши фото.

oleksandr-zaharchenko-kortezh-donetsk

Нагадаємо, 6 серпня стало відомо про замах на ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького.

Читайте також:
Чернов: У Московському патріархаті не виключили канонізації Мотороли

Моторола навіть після смерті боїться замаху, – місцеві жителі

У бойовиків повідомили про обстріл Захарченка під Авдіївкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна