Через атаку ДРГ противника загинув український воїн

 

Один військовий загинув, отримавши кульове поранення в районі Верхньоторецького. Про це йдеться в повідомленні благодійної організації “Повернись живим” у “Фейсбуці

“Тут дуже активні диверсійно-розвідувальні групи противника. Спочатку наші військові скидали це на “промацуваня” території, але тепер це стало війною ДРГ”, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що бойовики працюють одразу на чотирьох напрямках.  Відповідно до повідомлення, у групах йдуть навчені спеціалісти, які мають чітко поставлені задачі.

“Підходять впритул до наших постів. Вчора здійснили атаку на два опорних пункти. На одному нашим бійцям вдалося відбитися. Ймовірно, ворог поніс втрати, бо чути було крики, та ті, хто відступив, поверталися за своїми. На іншому опорнику втрати маємо ми”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Бойовики продовжують гатити з важкого озброєння по українських захисниках

Доба в АТО: бойове зіткнення в Торецьку та 4-годинний обстріл по Авдіївці, у ЗСУ не обійшлось без втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна