Бойовики проводять зачистки у лавах своїх “правоохоронців” та борються з розкраданням зброї

 

“МГБ ДНР” проводить масштабні затримання співробітників “поліції ДНР”. Про це повідомив керівник групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук у “Фейсбуці“.

З його слів затримані співробітники “поліції ДНР” підозрюються в причетності до ліквідації командира бандформування “Спарта” “Мотороли”. Серед співробітників “МВС ДНР” поширюється інформація, що затримання проводяться за прямою вказівкою ватажка “ДНР” Захарченка, який використовує ліквідацію “Мотороли для усунення з лав “МВС” неугодних елементів за прикладом Плотницького в “ЛНР” (останній під приводом “боротьби з наслідками спроби держперевороту” проводить масові чистки в “держструктурах ЛНР”).

Також Тимчук повідомив, що на околиці Луганська, в підвалі багатоквартирного будинку “спари” затримали дезертира “народної міліції ЛНР”. При затриманні вилучено автоматичну стрілецьку зброю і гранати. Дезертиром виявився найманець з РФ, який прибув на Донбас влітку 2015 року та раніше неодноразово і безуспішно намагався повернутися в Росію.

Крім того, “правоохоронці” і “МГБ ЛНР” проводять масштабну операцію із боротьби з розкраданнями зброї і боєприпасів в підрозділах “2-го АК ЛНР”. Відповідно до доповідної записки керівництва “МГБ ЛНР” на ім’я І.Плотницького, в більшості випадків подібних розкрадань фігурують представники місцевого криміналітету, які влаштувалися “на службу” в підрозділи “2-го АК ЛНР”, і ті, що поховалися після таких розкрадань в своїх підрозділах. Також повідомляється про розкриття в Луганську цілої банди, яка, заславши своїх “представників” до лав “народної міліції”, періодично викрадала зброю і складувала її в районі Слов’яносербська для подальшого продажу і використання.

Читайте також:
Моторола навіть після смерті боїться замаху, – місцеві жителі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна