Бойовики сконцентрували обстріли на околицях Маріуполя

 

За минулу добу бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення режиму припинення вогню. Кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю бойовики задіяли в районах Старогнатівки, Лебединського та Павлополя, а у Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли тривали з мінометів калібру 82мм. По укріпленнях Збройних Сил України в Широкиному противник вів вогонь з мінометів калібру 120мм, а в Мар’їнці окрім мінометів, було задіяно ворожих снайперів, кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 провокацій проти сил АТО. В напрямку Станиці Луганської та Новоолександрівки окупанти відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського – зі ствольної артилерії калібру 122мм.

На Донецькому напрямку обстріли продовжуються в Авдіївці. За вказаний період російсько-окупаційні війська проти захисників України 5 разів використовували різну зброю, зокрема міномети обох калібрів, гранатомети різних систем та кулемети.

Читайте також:
За добу в зоні АТО шестеро українських воїнів зазнали поранення, в окупантів – дев’ять поранених

Бойовики знову гатили по Авдіївці з гранатометів, кулеметів та 120-мм мінометів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна