Бойовики знову гатили по Авдіївці з гранатометів, кулеметів та 120-мм мінометів

 

За минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 провокацій проти сил АТО. Бойовики здійснили обстріли підрозділів Збройних Сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в Широкиному, Талакіївці, Мар’їнці та Тарамчуку, а в Красногорівці та Павлополі окрім вказаної зброї ворог застосував міномети калібру 82мм.

На Луганському напрямку з боку окупантів відбулось 9 випадків порушення режиму припинення вогню. По українських позиціях противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районах Новозванівки та Новоолександрівки, в Кримському і Щасті – з мінометів 82 калібру.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська 6 разів відкривали вогонь по силах АТО. Зокрема, у Луганському вони використовували під час провокацій українських захисників міномети калібру 82мм, в Авдіїівці – гранатомети, кулемети та міномети 120 калібру.

Читайте також:
Бойовики знову гатили по Авдіївці з гранатометів, кулемети та 120-мм мінометів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна