На Київщині попався на хабарі начальник відділу Державної міграційної служби

 

Слідчі прокуратури міста Києва спільно з працівниками головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в м. Києві та області 20 жовтня затримали на одержанні неправомірної вигоди начальника Ірпінського міського відділу управління Державної міграційної служби України в Київській області.

Посадовець вимагав та одержав від громадина Лівану 17 500 гривень за вирішення питання про видачу ID-картки й посвідки на тимчасове проживання на території України, повідомляє прес-центр Генпрокуратури.

Начальник відділу ДМСУ був затриманий під час передачі хабара в службовому приміщенні управління Державної міграційної служби Київщини.

“Крім того, під час слідчих дій та фіксації вказаного злочину правоохоронцями задокументовано ще два епізоди одержання посадовцем неправомірної вигоди від громадян на загальну суму 22 500 гривень”, – ідеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Читайте також:
На Донбасі викрили чергову корупційну групу при ДМСУ, яка оформляла паспорти для ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна