У патрульній поліції України працює понад тисячу учасників бойових дій

 

Понад тисяча патрульних поліцейських України є учасниками бойових дій. Про це йдеться у привітанні патрульної поліції з нагоди Дня захисника України, розміщеному у “Фейсбуці” на сторінці Патрульна поліція України.

“Спочатку вони боронили нашу державу на сході, а тепер — протидіють правопорушенням і допомагають тим, хто цього потребує”, – зазначено у зверненні.

“Ми переживаємо складний та вирішальний період: триває війна, і в той же час у багатьох сферах відбуваються докорінні перетворення, які поступово змінюють життя українців.
Наші патрульні — це молоді люди, які беруть активну участь в цих процесах. Вони підтримують країну та зусилля її громадян в цей непростий час”, – зазначає прес-служба відомства.

“Патрульна поліція вітає громадян з Днем захисника України! Віримо: завдяки всім нашим захисникам буде досягнуто мир та процвітання у нашій країні!” – сказано у відозві.

Читайте також:
Порошенко назвав цифри загиблих, задіяних в АТО та нагороджених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.