У Києві дезертир із 2014 року загинув від вибуху гранати

 

Поліцейські встановили особу загиблого чоловіка унаслідок вибуху гранати у Дарницькому районі столиці – це уродженець Черкаської області, якого розшукували як дезертира.

Свідок події заявив, що поряд з чоловіком нікого не було, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“У речах, які знаходилися поруч, поліцейські виявили документи, тож швидко встановили його особу. Це – 24-річний уродженець Черкаської області”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронцям відомо, що загиблий із 2014 року був оголошений у розшук у Дніпропетровській області як дезертир.

…До чергової частини зателефонували о 1:34 ночі 13 жовтня і розповіли про вибух на проспекті Бажана. Правоохоронці, які першими прибули за викликом, обстежили територію та виявили чоловіка на металевій рампі біля дверей пекарні.

Слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції провели огляд місця події та виявили на тілі чоловіка множинні рвані рани.

Правоохоронці вилучили речові докази, зокрема чеку, пластикову пробку від корпусу гранати Ф-1, металевий балон із дрібнозернистою речовиною рожевого та коричневого кольорів, яка нагадує піротехнічну суміш, деформовані металеві осколки та важіль запалу УЗРГМ-2.

Відомості про подію зареєстровано, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Працівники поліції встановлюють обставини події.

Читайте також:
На Харківщині затримали дезертира, який застрелив чоловіка та поранив солдата

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна