На Харківщині затримали дезертира, який застрелив чоловіка та поранив солдата

 

На Харківщині правоохоронці спіймали дезертира, який застрелив чоловіка та поранив військовослужбовця. Про це повідомила представник ГУ Нацполіції в області Алла Старокожева у “Фейсбуці“.

“18 вересня, близько 22-ї години, до Управління патрульної поліції у місті Харкові надійшло повідомлення про те, що 18 вересня 2016 з воєнної частини, яка розташована за адресою селище Проходи Дергачівського району Харківської області зник солдат, при собі мав зброю АК-74 та 3 магазини патронів. Також у повідомленні йшлося про те, що зниклий під час втечі стріляв з вищевказаної зброї, внаслідок чого 1 чоловік загинув та 1 солдат поранений. Орієнтування отрамали всі екіпажі патрульної поліції”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що близько 23-ї години 30 хвилин патрульні спільно із працівниками Державної прикордонної служби України, затримали втікача.

За даними поліції, затриманий чоловік перебував у нетверезому стані та мав поранену ліву руку. Зловмисника у супроводі поліцейських шпиталізували до лікарні.

Читайте також:
На Полтавщині затримали військову-дезертирку, яка в Криму перейшла на бік РФ

З позицій ЗСУ під Мар’їнкою дезертирував озброєний контрактник. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна