На Волині затримали озброєного злочинця, який втік з-під конвою. ФОТО

 

Правоохоронці затримали підозрюваного у розбої, який, погрожуючи гранатою, втік з-під конвою у Волинській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

Перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що втікача було затримано на одній із приватних квартир, де він проживав разом із спільником. Наразі у помешканні тривають обшуки, вилучено зброю.

За його словами, 40-річний втікач, затриманий за розбійні напади, у середині вересня був доставлений до однієї з лікарень Луцька.

Злочинець, що втік з-під конвою

“У лікарні він попросився до вбиральні, звідки вийшов із гранатою, обеззброїв конвой і втік. Під час втечі він взяв у заручники двох правоохоронців, забарикадувався з ними в одному з приміщень. Потім зловмиснику вдалося втекти, а заручників він відпустив”, – зазначив Вадим Троян.

Він також повідомив,  що зараз у квартирі, де мешкав затриманий, проводяться оперативно-слідчі дії та вже вилучено зброю. Вирішується питання щодо затримання інших осіб, які були причетні до втечі.

Вилучені речі злочинця 2

“Я хочу відзначити професійні дії працівників поліції у Волинській області, завдяки яким і було розкрито цей злочин та затримано зловмисника”, – повідомив начальник кримінальної поліції.

Читайте також:
Кількість злочинів за два роки зросла більш ніж на третину. Деканоїдзе образилася на депутатів

За “законом Савченко” на волю вийшли 9 тис. злочинців, 23 з них уже скоїли вбивства

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна