Росія дозволила бойовикам провокативні обстріли з БМП і мінометів

 

Росія дозволила бойовикам здійснювати обстріли позицій сил АТО з БМП і 82-мм мінометів з метою провокування українських військових. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

“Командуванням 2 АК (Луганськ) ЗС РФ надано дозвіл підрозділам 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) на здійснення обстрілів позицій сил АТО з БМП та 82-мм мінометів у районах н.п.Попасна та Трьохізбенка з метою провокування вогню у відповідь, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється,  що обстріли здійснювались зі стрілецької зброї, зенітних установок ЗУ-23-2, озброєння БМП, танків та 82-мм і 120-мм мінометів.

За даними ГУР, для здійснення відеофіксації зазначених заходів під координацією представників Центру інформаційного протиборства Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ до м.Стаханов прибула знімальна група пропагандистського російського телеканалу “LifeNews”.

Читайте також:
За добу в АТО загинув український військовий, у бойовиків – троє вбитих

За добу бойовики 40 разів порушили “режим тиші”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна