Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

 

Асоціація підприємств ветеранів АТО оприлюднила третій ролик із серії сюжетів про бійців антитерористичної операції, які після демобілізації започаткували власний бізнес.
Про це “Новинарня” дізналася на сторінці АПВА у “Фейсбуці”.

Третій рекламно-гумористичний ролик – про піцу – йде слідом за сюжетами про “труселя” і каву еспресо й американо.

У новому сюжеті (російськомовному) двоє бійців ЗСУ “в окопі” шукають щось “пожерти”, але знаходять лише консерви кільки – свого часу типовий раціон армійського харчування. Гаслом ролика №3 може стати слово “г*вніще” як оцінка набридлої кільки. Один із вояків заявляє, що хоче піци, на що чує відповідь: “Піцу на гражданці готувати будеш!”

Головний герой цього кліпу – Леонід Остальцев, який після звільнення з армії відкрив ресторан “Піца ветерано” в Києві та розвиває на його базі франшизу.

Частина 3. “Кілька”. ВІДЕО:

 


Режисер – Дмитро Степанов.

“До війни я працював в піцерії піцайоло, тобто робив піцу. Проводив майстер-класи. Але колись закінчив київське суворовське училище, присягу ще в 13 років давав. Йти воювати – не порожні слова, це мій обов’язок”, – розповідав в інтерв’ю “Цензору” Леонід Остальцев, який пройшов АТО старший стрілець – молодший сержант піхоти 30-ї бригади.

Pizza Veterano – піцерія у київському підземному комплексі “Метроград” (вхід з вул. Басейної.), відкрита Остальцевим та іншими учасниками бойових дій у грудні 2015 року.
Це атмосферне місце, де працюють переважно хлопці з УБД, швидко стало популярним місцем зустрічей демобілізованих та чинних військових.

Читайте також:
Кумедний ролик про “труселя” зняли демобілізовані учасники АТО. ВІДЕО

Корисні поради тим, хто демобілізується. Що гарантує держава учасникам АТО

Демобілізовані добровольці започаткували
в Києві центр побутових послуг. Підтримаймо!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна