Мер та секретар міськради Авдіївки склали повноваження

 

Сьогодні, 20 вересня, в прифронтовій Авдіївці Донецької області мер Юрій Черкасов і секретар міської ради Артем Сабадаш були відсторонені від виконання своїх обов’язків. За їх відставку проголосували 19 з 23-х присутніх депутатів, інформують “Новости Донбасса“.

 “Двовладдя неприйнятне в плані прийняття рішень. Відповідно до закону ми прийняли рішення скласти повноваження”, – прокоментував Артем Сабадаш.

На питання про те, добровільним чи було рішення скласти повноваження він відповів: “Можна і так сказати”.

Як розповів перший заступник керівника Авдіївської військово-цивільної адміністрації Фрідон Векуа, бажання міського голови піти у відставку було добровільним. Також він розповів, що з огляду на результати сьогоднішньої сесії найближчим часом в міській раді очікуються кадрові зміни.

“Будуть зрушення. Кардинальних змін не буде. Але конкретно сказати поки що неможливо “, – сказав він.

За словами заступника голови ВЦА, більшість міських депутатів Авдіївки проживає за межами прифронтового міста і, таким чином, не виконує своїх обов’язків.

Як додав Векуа, з набуттям повноважень з управління містом військово-цивільною адміністрацією очікується “більш жорстке наведення порядку”, зокрема, в роботі комунальних служб.

Читайте також:
Бойовики продовжують порушувати “режим тиші”. Найгарячіше було в Авдіївській промзоні

Доба в АТО: біля Авдіївки троє військових зазнали поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна