Кремль не дає наказу бойовикам припинити вогонь, – МЗС

 

Кремль не дає наказ бойовикам припинити обстріли. Про це заявив директор Департаменту політики та комунікації МЗС України Олексій Макеєв, інформує “5 канал“.

“Ми за останні дні побачили, що хоча і інтенсивність обстрілів суттєво знизилася, про припинення вогню не йдеться. І на жаль, знову-таки для української сторони, тому що ми послідовно закликаємо Росію припинити вогонь і ці месиджі постійно також ідуть і з Берліна, і з Парижа в Москву. Ми бачимо, що Кремль не дає відповідного указу своїм окупаційним силам та контрольованим Кремлем бойовикам”, – зазначив він.

Зі слів Макеєва, щодня українські дипломати доносять до міжнародних партнерів те, що необхідно і далі посилювати тиск на Російську Федерацію.

“Українські дипломати намагаються щодня доносити до наших міжнародних партнерів – це те, що ситуація, на жаль, не покращується і про те, що треба далі посилювати тиск на Російську Федерацію, бо без того, щоб Москва була змушена грати по правилах, виконувати Мінські домовленості, будь-якого процесу годі й очікувати”, – зауважив директор Департаменту політики та комунікації МЗС України.

Читайте також:
Бойовики за добу порушили “режим тиші” 22 рази

Після 1 вересня кількість обстрілів на Донбасі зменшилася, – ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна