Бойовики за добу порушили “режим тиші” 22 рази

 

За минулу добу, 19 вересня, бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців. Але, незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

“Враховуючи заходи, які тривають у військових частинах окупаційних військ, можна зробити висновок, що основні зусилля противник зосереджує на посиленні підрозділів першого ешелону, удосконалюючи систему фортифікаційного обладнання позицій і оборонних рубежів”, – йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку зафіксовано 10 порушень “режиму тиші”. Обстріли з боку окупантів із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки, Луганського, Майорська, Новоселівки та Верхньоторецького. Окрім того, по Авдіївці окупанти відкривали вогонь з міномету 82-го калібру.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 8 обстрілів з боку бойовиків. В районі Широкиного, Мар’їнки Водяного, Старогнатівки, Богданівки та Павлополя бойовики вели турбуючий вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Новозванівки, де бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів. Окрім того, в районі населеного пункту Новозванівка, з боку населеного пункту Калинове, відбулося бойове зіткнення з ДРГ російсько-окупаційних військ.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт 1-го БПЛА.

Читайте також:
За добу один український військовий зазнав поранення

Бойовики продовжують порушувати “режим тиші”. Найгарячіше було в Авдіївській промзоні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна