Міністерство оборони замовило військових квитків на 4,124 мільйона

 

Міністерство оборони України 15 вересня уклало угоду на виготовлення військових квитків для ЗСУ на загальну суму 4,124 млн. гривень (з ПДВ). Про це сайту Новинарня стало відомо з системи публічних закупівель ProZorro.

Міноборони замовило “Військовий квиток рядового, сержантського і старшинського складу” – 101 тис. штук, а також “Військовий квиток офіцера запасу” – 5 тис. штук.

Переможцем аукціону стало ДП “Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів”, яке одразу запропонувало за послугу з виготовлення посвідчень для військовослужбовців Збройних сил 4 млн. 124 тис. 400 грн.
Інший учасник аукціону – ДП “Поліграфічний комбінат “Зоря” – просив 6,982 млн. грн.

Таким чином, поліграфкомбінат “Україна” має виготовити вказану кількість військових квитків до 15 жовтня 2016 року.

Один примірник звичайного військового квитка, замовлений МОУ, коштує 32 грн. Офіцерське посвідчення – трохи дорожче – 41 грн. за екземпляр.

Як відомо, у ЗС України відчувається дефіцит військових квитків. Так, багато військовослужбовців віком за 40 років, зокрема й ті, хто вже був мобілізований з 2014 року і звільнився в запас, так і не змогли поміняти військові квитки радянського зразка на нові.

Читайте також:
Міноборони замовило нагород на 5,5 мільйона

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна