Полоненого Жемчугова і полковника СБУ обміняють на чотирьох терористів “ЛНР”,- ЗМІ. ОНОВЛЕНО

 

Українського заручника Володимира Жемчугова незаконна організація “ЛНР” погодилася обміняти на чотирьох своїх представників.  Про це повідомила представниця терористичного угруповання Ольга Кобцева, яка займається питаннями обміну полонених і представляє терористів “ЛНР” в робочій підгрупі з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи, інформують “Новости Донбасса

За її словами, домовленість досягнута за участі українського політика Віктора Медведчука.

“В процесі прийняття рішення враховувалася моральна прийнятність подібного рішення. Ми готові обговорювати пропозиції, досягати консенсусу і звільняти людей”, – заявила Кобцева.

ОНОВЛЕНО. Крім важко пораненого Жемчугова, на український бік може повернутися Юрій Супрун – колишній співробітник СБУ, який потрапив у полон в “ДНР” як представник місії ООН.
Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на джерело, близьке до переговорів щодо обміну.

“Досягнуті домовленості про обмін 17 вересня затриманих Жемчугова і полковника СБУ Супруна на прихильників “ЛНР” і “ДНР”, затриманих СБУ”, – сказав співрозмовник агентства.

Читайте також:
Порошенко анонсував повернення одного полоненого

Геращенко в Мінську розповіла, на які компроміси готова Україна для звільнення полонених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна