Невдоволений поведінкою окупантів донеччанин застрелив бойовика

 

На тимчасово окупованій території Донбасу зростає невдоволення місцевого населення присутністю російських окупаційних військ, а також кількість відкритих проявів неприйняття окупаційної ідеології. Про це йдеться в повідомленні Головного управлінні розвідки Міноборони.

Як повідомляється, житель Донецька Борисов Сергій Іванович (22.05.1971р.н.), 11 вересня, у відповідь на надмірно наполегливу спробу примусити його підняти келих за “русских воинов–освободителей Донбасса”, двома пострілами в голову із травматичного пістолету, переробленого під бойовий, вбив бойовика танкової роти 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ Іванова Олександра В’ячеславовича (17.08.1984р.н.) та забарикадувався у своїй квартирі (Ленінський проспект, 27).

Зазначається, що під час штурму помешкання обуреного донеччанина, важкі травми отримали два бойовики окремого комендантського полку 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Читайте також:
Під Донецьком жителі заблокували під’їзд до позицій бойовиків, які обстрілюють ЗСУ із житлових кварталів

Українські патріоти в Луганську налякали російських окупантів, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна