В готелі на Прикарпатті транслювали російські пропагандистські канали

 

На Прикарпатті в готелі “Villa Blanc”, що у селі Поляниця транслювалися заборонені російські телеканали. Про це йдеться в повідомленні Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

“За результатами роз’яснювальної бесіди представника Національної ради в Івано-Франківській області із власницею готелю “Villa Blanc”, що розміщується в селі Поляниця, у цьому закладі припинено показ обмежених для ретрансляції в Україні російських телеканалів”, – сказано в повідомленні.,

Як повідомляється, про цей випадок  повідомив киянин, який разом із сім’єю відпочивав у цьому готелі. В номерах готелів мула можливість дивитися російські канали “Первый канал. Всемирная сеть” та “Россия 24”. Зазначені російські канали поширювалися із супутника.

 Власниця закладу, яка постійно проживає у Хмельницькій області, повідомила, що не знала, що ці інформаційні російські телеканали доступні для перегляду мешканцями готелю. Після розмови вона дала вказівку адміністрації готелю унеможливити прийом цих іноземних мовників.

Читайте також:
Нацрада заборонила трансляцію телеканалу “Ностальгія”

СБУ провела обшуки на фірмах, які забезпечують незаконну трансляцію російських телеканалів

Порошенко розширив санкційний список на 17 російських брехунів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна