Суд випустив під особисте зобов’язання “афганця”, який допоміг “Беркуту” втекти з Києва після Майдану

 

Суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання для голови громадської організації “Ніхто крім нас” Олександра Ковальова, підозрюваного у вивезенні спецроти “Беркута” та її зброї з Києва після Революції Гідності.

Про це повідомив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк, інформують “Українські новини“.

За словами Горбатюка, відповідне рішення суд виніс іще на початку серпня.
Ковальова також зобов’язали здати закордонний паспорт, утримуватися від спілкування з іншими фігурантами справи й на першу ж вимогу з’являтися до суду чи слідчого.

На початку липня Генеральна прокуратура встановила підозрюваного в організації втечі з Києва в лютому 2014 року колишніх міліціонерів спецпідрозділу “Беркут”, підозрюваних в убивствах активістів.

Ним є голова організації воїнів-афганців “Ніхто крім нас” Олександр Ковальов.

Читайте також:
Стали відомі прізвища “кротів” з ГО “Ніхто крім нас”, підозрюваних у виведенні “Беркута”
з революційного Києва

“Чорних беркутів” із Києва вивів майданівець, – Луценко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна