Поклонська пригрозила Магаданом противникам думських виборів у Криму

 

Підконтрольна Москві прокурор окупованого Криму Наталія Поклонська застерегла від спроб зірвати вибори до Держдуми РФ на території півострова та пригрозила Сибіром незгодним.

“Нехай навіть не думають, попереджаю, що камер в СІЗО багато, є вільні камери і на Магадані, і в інших північних округах – Росія велика, зими суворі”, – цитує чиновницю-колаборантку агенція “РІА Новости”.

Поклонська, яка балотується за списком путінської партії “Єдина Росія”, заявила, що не варто намагатися робити замах “на державу, на нашу батьківщину, на нашу свободу і цінності, на закон Російської Федерації. Інакше доведеться відбувати покарання і нести відповідну відповідальність”.

Окупаційна прокурорка вважає, що після проведення виборів в Криму “буде завершена політична інтеграція, оскільки з решти питань вже пройдені всі процедури. Тому кримчанам потрібно проявити активну громадянську позицію і прийти на вибори”.

Як відомо, вибори до Держдуми РФ відбудуться 18 вересня за змішаною, мажоритарно-пропорційною системою.
Україна та Захід не визнають законність виборів під російським контролем на території окупованого Криму.

Читайте також:
ОБСЄ не надсилатиме спостерігачів на російські вибори в Криму, – посол

Поклонська буде перевіряти українське радіо на екстремізм

Прокурор Поклонська в Криму вийшла на “Безсмертний полк” з іконою царя Миколи ІІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна