В Києві незаконно побудували житловий комплекс на землі Міноборони

 

В Голосіївському районі Києва побудували житловий комплекс на незаконно привласненій землі військового містечка Міністерства оборони. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

“Військовою прокуратурою Центрального регіону України викрито посадовців одного з комерційних товариств, які за попередньою змовою із службовими особами Міністерства оборони України зухвало заволоділи частиною земельної ділянки площею 1,4 га вартістю понад 21,5 млн грн військового містечка, що розташоване в Голосіївському районі м. Києва, та побудували на ній житловий комплекс”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що жоден військовослужбовець квартири у вказаному комплексі не отримав.

За вказаним фактом   розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
“Відкупилися”. Депутати Бучі виділили псевдоАТОвцям Авакова гектар землі під забудову

“ДНРівці” намагались заволодіти держземлею на 250 мільйонів гривень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна