Аеророзвідники підготували привітання з Днем Незалежності для окупованих територій Луганщини

 

У День Незалежності України три тисячі агітаційних листівок за один політ безпілотника на окуповану територію відправляють волонтери Фонду “Сестри перемоги” на Луганщині. Так закликають місцевих боротися з російськими окупантами і нагадують, що Донбас – це Україна. Про це повідомляє  “5-й канал“.

Безпілотники Фонду “Сестри перемоги” здійснюють розвідку  у небі над Луганщиною. Міні-літак здатний долати відстань до сотні  кілометрів й фіксувати ворожі позиції.

Військовослужбовці радо запрошують в гості волонтерів-аеророзвідників. Запевняють, їхня робота вберегла не одне життя. Окрім аеророзвідки, волонтери відсилають на окуповані території так звані “вітання” – листівки. На їхньому рахунку таких майже сто тисяч.

“Літак проходить на висоті. І просто до тих пір, поки вони (листівки)  спускаються на землю, він вже далеко. Цей момент ми вже побачити не можемо. Але приходить інформація, що листівки наші доходять до адресатів. І люди їх читають”, – розповів аеророзвідник Фонду “Сестри перемоги” “Снігур”.

Читайте також:
Як змінилися українці за роки Незалежності. СОЦІОЛОГІЯ

Як святкувати День Незалежності в Києві. ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

До Дня Незалежності всі силові відомства по лінії бойових зіткнень приведені у готовність

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна