До Дня Незалежності всі силові відомства по лінії бойових зіткнень приведені у готовність

 

Служба безпеки України і весь силовий блок готуються до проведення профілактичних заходів на лінії зіткнення, пов’язаних зі святкуванням Дня Незалежності України. Про це повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, інформує “112 Україна“.

“Можу запевнити всіх, що не тільки СБУ, але і весь силовий блок, який діє там, на передовій, на лінії зіткнення, реагують і готуються до заходів, які пов’язані з відзначенням 25-річчя Незалежності України. Ми не тільки маємо досвід подібних профілактичних заходів, ми це робимо постійно. Я тільки що говорив з керівником служби безпеки, який знаходиться там, в АТЦ (Антитерористичному центрі), і він мені розповідав про останні зведення, новини, що ми робимо”, – зазначив Тандіт.

Він зазначив, що українські силовики готуються, але він не може всього сказати, тому що деякі заходи носять закритий характер.

“Ми зробимо все, щоб свята пройшли гідно, люди змогли висловити свої емоції, змогли вийти патріоти наші в цих містах. Я був там в ці дні, і в минулому, та позаминулому році, дійсно був вражений тим, що в цій частині, Донецькій та Луганській областях, люди дійсно ведуть себе і відчувають себе патріотами України”, – сказав радник глави СБУ.

Читайте також:
У параді Незалежності вперше візьмуть участь резервісти

В параді до Дня Незалежності буде задіяно більш як 200 одиниць військової техніки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна