“Як з голлівудських бойовиків”. Міноборони подало фотопрезентацію нової форми ЗСУ

На злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу “Авіант” сьогодні, 17 серня, відбулася репетиція військових парадних розрахунків, які візьмуть участь у параді до Дня Незалежності 24 серпня.

Це була остання репетиція на аеродромі, попереду – заключні репетиції безпосередньо на місці проведення військового параду, на Хрещатику й майдані Незалежності.

За повідомленням прес-служби МОУ, під час репетиції міністр оборони генерал армії України Степан Полторак провів стройовий огляд особового складу, задіяного в урочистостях.

Основна увага була приділена перевірці готовності нових військових одностроїв, в яких військовослужбовці будуть під час параду.

Міністр висловив зауваження та пропозиції щодо деяких елементів нової форми, а також щодо підготовки самого заходу.

“Загалом, міністр оборони України відзначив військовослужбовців ЗС України за відповідальне ставлення на всіх етапах підготовки та зауважив, що є ще над чим працювати”, – ідеться інформує МОУ.

Повідомлення Міноборони особливо цікаве тим, що містить десятки фотознімків учасників параду в новій, “експериментальній” формі Збройних сил України.

Експерти й журналісти високо оцінили нові однострої.

“Форма виглядає дуже круто. Морпіхи і десантура як з голлівудських фільмів. Плюс оновлений камуфляж техніки дуже вдалий. Перебуваю в захваті, плюс хвалюся іноземним колегам, вперше не соромно за зовнішній вигляд бійців”, – написав зокрема в коментарях Dilan Malyasov, редактор Defence Blog.

Читайте також:
Форма до параду 24 серпня – експериментальна;
остаточний варіант затвердять 2017 року, – МОУ

Пропонуємо найцікавіші світлини вояків у нових одностроях ЗСУ:

нова форма ЗСУ - парад прапор

нова форма ЗСУ - парад 8

нова форма ЗСУ - парад

нова форма ЗСУ - парад 4

нова форма ЗСУ - парад 1-1




нова форма ЗСУ - парад 1-2

нова форма ЗСУ - парад 6

нова форма ЗСУ - парад 7

нова форма ЗСУ - парад 2-2

нова форма ЗСУ - парад 2

нова форма ЗСУ - парад 1

нова форма ЗСУ - парад 3

нова форма ЗСУ - парад 5

Більше фото – тут.

Як відомо, зразки нової форми різних родів військ ЗСУ, головні убори, шеврони й знаки розрізнення виготовлені відповідно до Концепції, затвердженої президентом України.

Читайте також:
“Вовкулака, хорунжий і хрест Богуна”. Нові однострої і знаки розрізнення ЗСУ
– повне портфоліо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна