Клімкін не проти введення віз для росіян, але закликав не забувати про можливі наслідки

 

Міністр закордонних справ Павло Клімккін не проти введення візового режиму з Росією, але за умови, що це рішення буде зваженим та обдуманим. Про це міністр заявив в ефірі “5 каналу”.

“Давайте зважимо плюси і мінуси, якщо ми бачимо тут більше плюсів, і чітко бачимо більше плюсів, і будемо працювати в цьому напрямку. Але це має бути дійсно чітке і зрозуміле рішення”, – сказав Клімкін.

Міністр нагадав, що в Росії чітко працює “пропагандистська спіраль“, з допомогою якої всі дії тягнуть за собою низку  проблем обернених проти українців. Тому Клімкін закликав все зважити та обдумати

“Ми повинні розуміти, для чого вводиться візовий режим. Якщо він нам допомагає контролювати кордон… Зараз ми впровадили тільки закордонні паспорти з боку Росії й тільки міжнародні й міждержавні пункти пропуску. Якщо ми вирішимо, що нам потрібні подальші дії, – давайте про них говорити. З погляду МЗС, я не проти такого кроку”, – пояснив Клімкін.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна