Турчинов назвав заяву ФСБ про “терористів” у Криму провокативною маячнею ФСБ

 

Секретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував заяву Федеральної служби безпеки Росії щодо “запобігання ними “терактам” у Криму“, які, за їх версією готувала розвідка Міністерства оборони України. Про це сказано в повідомленні прес-служби РНБО.

“Істерична та брехлива заява Федеральної служби безпеки РФ не має жодних підстав, окрім спроб окупантів нагнітати та загострювати ситуацію на тимчасово захоплених українських територіях”, – заявив Турчинов.

З його слів, за останній рік жодного співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони не було затримано на окупованій території АР Крим.

“Ця провокативна маячня ФСБ є елементами гібридної війни, яку веде Росія проти нашої країни”, – наголосив секретар РНБО.

Раніше в ФСБ Росії повідомили про запобігання терактам в Криму, які готувалися нібито Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Відповідно до повідомлення російського агентства,”вжитими заходами на території півострова Крим ліквідована агентурна мережа Головного управління розвідки Міністерства оборони Збройних сил України”.

За версією ФСБ, один з організаторів так званих “терактів”  Євген Панов 1977 року народження, житель Запорізької області, співробітник Головного управління розвідки МОУ.

Також ФСБшники зазначали, що спроби прориву диверсантів з боку України повторилися через добу.

Читайте також:
Російські окупанти нарешті відкрили всі КПВВ на межі Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна