На Донеччині затримали бойовика “групи швидкого реагування ДНР”

 

Правоохоронці в Донецькій області затримали  чоловіка, який у 2014 році входив до складу “групи швидкого реагування ДНР”. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

“Попередньо прикордонники встановили, що наш співвітчизник у період з квітня по липень 2014 року був причетний до діяльності незаконних збройних формувань під час заворушень у Слов’янську. Причому українець входив до складу “групи швидкого реагування” т. зв. “ДНР” і брав участь у бойових діях. На даний час чоловік переховувався від українського правосуддя”, – зазначили в ДПСУ.

Повідомляється, із затриманим проводяться слідчі дії. Йому інкримінується скоєння злочину, передбаченого ст. 260 КК України (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань), санкція за якою – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:
На Луганщині судять заочно двох “міністрів ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна