Заступниця МінСтеця подала у відставку через “атаки на журналістів”

 

Заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова оголосила про відставку. Про це вона повідомила в соцмережі, оприлюднивши своє фото із Кабміну з відповідною заявою на ім’я глави МІП Юрія Стеця.

“Я залишаю уряд. Не згідна з атаками на журналістів та свободу слова з боку окремих політиків та політичних організацій. Не можу прийняти відсутність відповідної реакції на ці атаки”, – написала Попова.

“В знак протесту залишаю уряд і продовжу відстоювати, як громадянин та волонтер, ідеї Майдану, свободу та демократію. Я продовжу боротися за все, за що воюють наші патріоти на фронті”, – додала вона.

Як відомо, Тетяна Попова послідовно виступала з різкою критикою на адресу близького до МВС сайту “Миротворець”, який у травні ц.р. оприлюднив дані про понад 4 тисячі журналістів, акредитованих при самопроголошеній “ДНР”. Міністр Стець не підтримав свою заступницю в її оцінках та звинуватив у піарі.

Читайте також:
“МінСтець” з початку року встановив в АТО 15 передавачів.
УкрТБ дивиться третина ОРДЛО?

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна