Олімпійський вогонь вже у  Ріо-де-Жанейро

 

Олімпійський вогонь 3 серпня прибув до Ріо-де-Жанейро, де вже 5 серпня пройде церемонія відкриття XXXI літніх Олімпійських ігор. Про це повідомляється на сторінці оргкомітету Ігор- 2016, пише “Укрінформ“.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що в Бразилії чоловік спробував украсти олімпійський факел. Він намагався прорватися крізь охорону до факелоносців під час естафети у місті Гуарульюс у штаті Сан-Паулу.
Чоловіка заарештували, а факелоносець продовжив шлях, пише Terra.

Вогонь був запалений 21 квітня в Греції на Олімпі. Естафета олімпійського вогню стартувала 3 травня і тривала 95 днів. Близько 12 тиссяч факелоносців пронесли його через більш ніж 300 міст Бразилії.

5 серпня вогонь прибуде на стадіон “Маракана” у Ріо-де-Жанейро, де відбудеться урочиста церемонія відкриття Олімпійських ігор-2016.

Олімпіада триватиме до 21 серпня. Від України виступлять 206 атлетів у 27 видах спорту.

Читайте також:
Прапороносцем збірної України на відкритті Олімпіади стане 48-річний одесит з рушницею

Трансляція Олімпіади з Ріо: де й коли дивитися в Україні

В Олімпійському селищі Ріо урочисто підняли український прапор. ФОТОРЕПОРТАЖ, РОЗКЛАД ЗМАГАНЬ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна