Бойовики намагалися захопити опорні пункти в Мар’їнці. Наш військові дали їм відсіч

 

За минулу добу бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиція сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

“За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 на Луганському напрямках”, – сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосував 82 мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому та Майорську, гранатомети – у Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським.

На Маріупольському напрямку вчора близько 21.00 години ворожі диверсанти у кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити наші опорні пункти у Мар’їнці. Українські воїни відкрили вогонь у відповідь та змусили противника відступити. Втрат серед наших бійців немає. Також, у Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення Сил АТО з 82 мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів.

На Луганщині противник вів гранатометний вогонь по Лопаскиному.

Читайте також:
У зоні АТО поновилися активні бойові дії, у ЗСУ один вбитий

Бойовики впродовж дня вели вогонь на двох напрямках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна