“Немає ніякого судді арбітражного суду Севастополя, є зрадник і продажна шкура!” – відповідь українського судді кримському “колезі”

 

“Не існує ніякого «арбитражного суда города Севастополя». Є тимчасово окуповане російським агресором українське місто Севастополь”, – написав суддя Господарського суду Харківської області Олександр Мамалуй в офіційній відповіді на повідомлення про вручення документа від севастопольського суду.

Про це Мамалуй, який нещодавно демобілізувався із ЗСУ, де служив снайпером роти снайперів 93-ї бригади, повідомив у своєму “Фейсбуці“.

“Олексію Станіславовичу Погребняку, який називає себе «судьей арбитражного суда города Севастополя», у відповідь на лист від 30.06.2016р., що має назву «поручение о вручении документа» – повідомляю:

Не існує ніякого «арбитражного суда города Севастополя». Є тимчасово окуповане російським агресором українське місто Севастополь. Є господарський суд міста Севастополь.

Не існує ніякого «А.С. Погребняка, судьи арбитражного суда города Севастополя». Є Олексій Станіславович Погребняк, колишній суддя господарського суду м. Севастополь – зрадник, порушник присяги, шкура.

Не пиши сюди своїх листів, колишній суддя, колишній громадянин, колишня людина!”, – порадив адресату Мамалуй.

“Від себе – обіцяю: коли ми будемо звільнювати півострів, я особисто прийду по тебе! Прийду – і повішу тебе за ноги на Приморському бульварі. Там ліхтарні стовпи дуже зручні. Чекай на мене!
Я прийду. МИ прийдемо”, – додав суддя Господарського суду Харківської області наприкінці своєї офіційної відповіді екс-колезі.

Лист з “арбітражного суду м. Севастополя”:

Фото з ФБ Alexandr Mamaluy

Фото з ФБ Alexandr Mamaluy

Відповідь Олександра Мамалуя:

Фото з ФБ Alexandr Mamaluy

Фото з ФБ Alexandr Mamaluy

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна