Маріупольський морпорт надав благодійну допомогу українським захисникам міста

 

Колектив Маріупольського морського порту надав благодійну допомогу українським захисникам міста. Під час зустрічі з військовослужбовцями Збройних сил України портовики вручили їм комплекти інверторних та газозварювальних апаратів, автомобільні ключі, морозильний лар та інше необхідне технічне обладнання, повідомляє прес-центр штабу АТО.

У зверненні до бійців АТО директор держпідприємства “Маріупольський морський торгівельний порт” Олександр Олійник зазначив, що представники великих і малих підприємств міста і надалі надаватимуть всебічну допомогу українським воїнам.

“Наше головне завдання полягає в тому, аби в цей нелегкий для країни час реальними справами робити все можливе, щоб підтримувати бойовий дух наших військових. Громадськість міста Маріуполя, представники великих і малих підприємств сьогодні поруч з українським військом. Ми пишаємося вашою стійкістю та мужністю”, – наголосив Олійник.

Читайте також:
ЗСУ: Військові забезпечені речовим майном на 100%, зокрема зусиллями волонтерів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна