Бойовики 58 разів відкривали вогонь на всіх напрямках, – штаб АТО

 

За минулу добу, 30 червня, бойовики 58 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу АТО.

“В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 58 випадів відкриття вогню. З них 34 на Донецькому, 17 на Маріупольському та 7 на Луганському напрямках”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї та гранатометів противник вів вогонь по військах під Авдіївкою, Верхньоторецьким, Новгородським, Майорським та Зайцевим. Зі 120 мм мінометів окупанти стріляли по наших укріпленнях у Троїцькому та Луганському. Крім цього, у Луганському бойовики здійснили 15 пострілів із 152 мм артилерії.

На Маріупольському напрямку під ворожий вогонь з 82 мм мінометів потрапили наші позиції у Березовому, Новотроїцькому та Красногорівці.

На Луганщині супротивник хаотично обстрілював позиції сил АТО з 122 мм артилерії під Нозванівкою та Новоолександрівкою, а під Кримським – із зенітної установки.

Читайте також:
Речник АП назвав втрати ЗСУ та окупантів під час бою на Світлодарській дузі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна