На Кубані розчавили бульдозером дві вантажівки українських полуниць. ФОТО, реакція соцмереж

 

У Краснодарському краї РФ знищили 38 тонн “санкційної” полуниці з України. Про це повідомляє телеканал “Кубань 24” на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

Першу партію ягід загальною вагою 19,5 тонн виявили у вантажівці в порту Кавказ, звідки курсують пороми в Керч, що в окупованому Криму.
Того ж дня на посту ДПС селища Ілліч Темрюкського району зупинили автомобіль із 18,5 тонн полуниці з України.

Полуницю визнали санкційною, її вилучили й розчавили бульдозером в Темрюку на полігоні ТПВ (ТБО, твердих побутових відходів).

санкційна полуниця в Темрюку Росія 1

санкційна полуниця в Темрюку Росія 2

У коментарях люди висловлюють своє обурення й запитують, чому не можна було роздати полуницю людям. “Умом Россию не понять”, “У Росії багато людей не можуть дозволити купити й кілограм цієї полуниці по 250 руб/кг”, – пишуть користувачі соцмережі.

“А детям отдать? Хотя бы в детдома. Страна, населенная чудовищами”, “Вы что, она же украинская! Еще дети заразятся, “хохлами” станут! :)”, – зазначають дописувачі.

“I agree if they must seize them give them to an orphange or old peoples home :(” – зауважує David Blanch з Австралії.

“Мабуть, краще жерти бліни з лопати, ніж полуницю з України! Але ви тримайтесь, і гарного настрою! Ви там тримайтесь!” – додав один із коментаторів, наслідуючи слова прем’єра РФ Дмитра Медведєва в Криму, що стали мемом.

полуниця

Нагадаємо, що українські та турецькі санкційні товари в Росії почали знищувати з 1 січня 2016 року.

Читайте також:
Кремль хоче, щоб санкції проти РФ протрималися якнайдовше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна