Важкий бій під Водяним: українські війська зазнали втрат

 

Пізно ввечері 18 червня і на початку доби 19-го в зоні АТО загинули, за різними даними, один чи два українські військовослужбовці.

Про те, що російсько-терористичні війська здійснили масований артилерійський обстріл позицій сил АТО в районі населеного пункту Водяне поблизу Маріуполя, повідомив у соцмережі радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його даними, біля Водяного, де триває важке бойове зіткнення, загинув один український боець.

“Атака бойовиків здійснювалася з використанням 120-мм мінометів та заборонених міжнародними домовленостями артустановок 122 та 152 мм. На жаль, за попередньою інформацією загинув один український воїн… Сили АТО достойно і жорстко відбивають всі атаки ворога і дають гідну відсіч агресору”, – написав Шкіряк.

Водночас журналіст Олександр Аргат зазначив: “Військові пишуть в “Твіттері” про двох загиблих. На жаль… Така плата за наше звичне життя. Вдумуєшся в це і якось тверезієш. Двоє загиблих”.

“Оскільки вже 19.06, то, мабуть, про них офіційно повідомлять вже в понеділок”, – зазначив Аргат.

Нагадаємо, минулої доби саме на Маріупольському напрямку було зафіксовано найбільше обстрілів з боку НЗФ.

Читайте також:
За добу ЗСУ втратили 5 бійців пораненими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна