Порівняно з попередніми днями обстрілів в АТО стало трохи менше

 

Порівняно з попередніми днями кількість обстрілів з боку бойовиків дещо зменшилася. За повідомленням зі штабу, минулої доби, 17 червня, в районі проведення АТО ворог відкривав вогонь загалом 30 разів, з них 22 – на Маріупольському та 8 – на Донецькому напрямках.
При цьому ввечері, з 18:00 та до опівночі, супротивник знову різко збільшив кількість обстрілів порівняно з днем.

На Маріупольському напрямку близько десяти разів НЗФ вели вогонь по позиціях поблизу Мар’їнки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Під мінометним вогнем російських окупантів опинилися наші підрозділи неподалік Павлополя, Богданівки та Талаківки. А укріплення в районі Старогнатівки, Водяного та Новотроїцького потрапили під вогонь великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів та БМП.

На Донецькому напрямку по позиціях поблизу Авдіївки та шахти “Бутівка” супротивник гатив з великокаліберних кулеметів та гранатометів, згодом долучивши ще й міномети. Також зі стрілецької зброї та гранатометів ворог обстріляв наші укріплення неподалік Троїцького та Луганського.

На Луганському напрямку минула доба пройшла відносно спокійно.

“В окремих випадках наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь”, – додали в штабі АТО.

Нагадаємо,днем раніше йшлося про 46 обстрілів з боку російсько-терористичних військ та одного загиблого в ЗСУ, 15 червня – 41 обстріл.

Читайте також:
В зоні АТО перекинувся автомобіль бойовиків-наркоманів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна