Міноборони спростовує інформацію про загиблих в зоні АТО

 

Міністерство оборони України спростувало інформацію розповсюджену народним депутатом Євгеном Дейдейєм про загиблих військових в районі проведення Антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні відомства.

“Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук”  народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України упродовж цієї ночі, не відповідає дійсності!”, – йдеться в повідомленні.

Так, за інформацією Міноборони, за минулу добу (станом на 00.00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень. Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога.

Також повідомляється,що станом на 14.00 12 червня внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені.

“Варто наголосити, що в районах проведення Антитерористичної операції, на передових позиціях сил АТО немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО”, – зазначили в Міноборони.

Читайте також:
Через обстріли бойовиків обвалилась шахта “Бутівка”, є загиблі

Під Авдіївкою загинули 4 воїнів, 13 отримали поранення

За минулу добу 12 військових отримали поранення, – штаб АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна