Під Авдіївкою загинули 4 воїнів, 13 отримали поранення

 

За ніч під Авдіївкою загинули 4 українських бійців, 13 отримали поранення. Про це повідомив депутат Верховної Ради Євген Дейдей у “Фейсбуці“.

“Всю ніч ворожі сили обстрілювали українські позиції. Всю ніч неупереджено і безжально ворог бив по Авдіївці. Окупанти робили точні артилерійські удари по позиціях бійців 128-ї бригади і “Правого сектора”. За ніч українська сторона зазнала значних втрат: 4 бійця були вбиті і 13 поранені. Хлопці всю ніч допомагали постраждалим. Двох бійців все ще не можуть знайти: припущень поки ніхто не робить”,- повідомив  він.

Дейдей зазначив, що всі українські підрозділи приведені в повну бойову готовність.

“Можливо, вже пора дати належну відсіч окупантові? Скільки ще ми повинні мовчки підбивати цю жахливу статистику? Невже ми підписалися на “мир”, під час якого повинні покірно чекати своєї загибелі?”, – задається він питаннями.

На думку Дейдея, пора переходити до інших дій.

“Зло, яке окупант творить на нашій землі, не повинно залишатися безкарним”, – підсумував він.

Читайте також:
Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Бойовики 49 разів відкривали вогонь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна