Збірна України прибула до Франції для участі в Євро-2016

 

Сьогодні, 7 червня, збірна команда України з футболу прибула до Франції, де вже за кілька днів стартує чемпіонат Європи з футболу 2016 року.

О 14:00 за місцевим часом літак авіакомпанії МАУ з 23 гравцями, тренерським та адміністративним штабом національної команди приземлився в аеропорту Марселя.

Отримавши багаж, збірники вирушили до місця дислокації під час континентальної першості у Франції – готелю Renaissance в Екс-ан-Провансі.

Як повідомила прес-служба ФФУ, в середу, 8 червня, о 17:30 в українському медіа-центрі в Екс-ан-Провансі відбудеться перша прес-конференція “синьо-жовтих”.

О 19:00 на місцевому стадіоні “Жорж Каркассон” розпочнеться тренування нашої команди, яке буде відкрите як для акредитованих мас-медіа, так і для вболівальників.

Нагадаємо, порівняно з першим варіантом заявки на Євро-2016 головний тренер Михайло Фоменко долучив до складу “синьо-жовтих” трьох легіонерів із першості Росії – Зінченка, Бутка і Селезньова.

Читайте також:
Визначено календар чемпіонату України з футболу 2016/17

Поліція Франції розіграла сценарій терактів під час матчу збірної України на Євро-2016

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна