Фоменко назвав остаточну заявку “синьо-жовтих” на Євро-2016

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко оприлюднив остаточну заявку національної команди на Євро-2016, що стартує у Франції 10 червня.

Воротарі: Денис Бойко («Бешикташ», Туреччина), Андрій П’ятов («Шахтар»), Микита Шевченко («Зоря»).

Захисники: Артем Федецький («Дніпро»), Євген Хачеріді («Динамо»), Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В’ячеслав Шевчук, Богдан Бутко (всі – «Шахтар»).

Півзахисники: Руслан Ротань («Дніпро»), Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко (всі – «Динамо»), Євген Коноплянка («Севілья», Іспанія), Анатолій Тимощук («Кайрат», Казахстан), Олександр Караваєв («Зоря»), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (всі – «Шахтар»), Олександр Зінченко («Уфа», Росія).

Нападники: Роман Зозуля («Дніпро»), Філіп Будковський («Зоря»), Євген Селезньов («Шахтар»).

Порівняно з попереднім варіантом заявки, кияни Олег Гусєв та Артем Кравець, луганчанин Микита Каменюка та дніпровець Євген Шахов залишилися поза списком і залишать розташування збірної.

Іван Петряк і Максим Малишев теж не потрапили в число 23, але поки тренуються в таборі національної команди як резервісти.

По ходу з першим варіантом списку Фоменко довикликав одразу трьох «росіян» – Зінченка, Бутка та Селезньова, який уже встиг перейти з «Кубані» в «Шахтар». Усі вони позитивно проявили себе в товариському матчі проти команди Румунії, який «синьо-жовті» 29 травня виграли з рахунком 4:3.

Останній спаринг перед чемпіонатом Європи українці ще проведуть 3 червня – проти збірної Албанії.

Читайте також:
“Реал” виграв 11-й Кубок чемпіонів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна