Штаб АТО озвучив втрати в бою під Майорськом

 

За добу, 5 червня, в зоні проведення антитерористичної операції загинув один військовослужбовець ЗС України й семеро зазнали поранень.
Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, цих втрат сили АТО зазнали під час бою з ДРГ противника під Майорськом та внаслідок ворожих обстрілів під Авдіївкою.

Як повідомляв уранці прес-центр штабу АТО, близько 21:30 неділі диверсійно-розвідувальна група противника у складі до 10 осіб здійснила спробу пройти вздовж залізничної колії поблизу станції Майорськ, де натрапила на спостережний пост ЗСУ. Наші бійці відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120 мм міномету диверсанти відійшли.

З боку бойовиків втрати за 5 червня, за даним розвідки, складають: важкі поранення у чотирьох диверсантів з трьох підрозділах. Втрати можуть бути більшими, в штабі чекають підтвердження.

Читайте також:
Противник на Донбасі знову активно застосовує важкі міномети й зенітки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна