КПВВ “Зайцеве” відновив роботу після обстрілів

 

Контрольний пункт в’їзду-виїзду “Зайцеве” в Донецькій області відновив свою роботу, повідомляють у Державній прикордонній службі.

“На Донеччині відновлено роботу контрольного пункту в’їзду-виїзду “Зайцеве”, що на лінії розмежування у зоні АТО. Прикордонники із взаємодіючими органами продовжують здійснювати пропускні операції”, – зазначено в повідомленні.

Таким чином, всі контрольні пункти на Донбасі працюють у штатному режимі, крім КПВВ “Золоте”, що так і не запрацював після відкриття через деструктивну позицію бойовиків “ЛНР”.

Нагадаємо, КПВВ “Зайцеве” сьогодні припиняв роботу через обстріли снайпера. Обстріли було зафіксовано сьогодні, 6 червня, близько 5:00.

“Роботу буде відновлена лише після припинення обстрілів терористами та впевненості українських військових, що немає жодних загроз життю і здоров’ю населення, які перетинають лінію розмежування”, – повідомляли в ДПСУ.

За даними відомства, за минулу добу всього через КПВВ прослідувало:

  • «Зайцеве» – 7260 осіб та 1385 транспортних засобів;
  • «Мар`їнка» – 5955 осіб та 1290 транспортних засобів;
  • «Новотроїцьке» – 4220 осіб та 1256 транспортних засобів;
  • «Гнутове» – 2510 осіб та 695 транспортних засобів;
  • «Станично-Луганське» – 4230 осіб.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна